Nieuws

Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 4 new photos.08/12/2018 @ 23:05
Wie past deze mooie nieuwe New Holland TD5.75 ?
4-cilinder 75pk trekker met 12x4 versnellingsbak, met 1 dubbelwerkend hydrauliekventiel en 18.4x30 achterbanden. Informeer naar de zeer scherpe prijs !!
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie10/11/2018 @ 23:03
We hebben ons keuringsprogramma weer uitgebreid met 'keuring elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN 3140' . Binnenkort wordt ook 'trappen en rolsteigers ' er nog aan toegevoegd. U kon al bij ons terecht voor keuring van 'heftrucks / bedrijfsintern transportmaterieel' en 'landbouw-,tuin-, park- en bouwmachines'. Informeer naar de scherpe tarieven !! #voorallekeuringen
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie30/10/2018 @ 3:00
Uit voorraad leverbaar !! Gehl AL340 kniklader, premium uitvoering. Met deelbare beugel/dak combi, brede banden en spatborden, wegverlichting en led werklampen, instelbaar motortoerental onafhankelijk van rijsnelheid (flowdivider) en bak en palletvorken. Deze shovel heeft een ongekende trekkracht op de wielen door gebruik van eindvertragingen en is robuust gebouwd. Made in USA, eigen gewicht 2300 kg.
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 5 new photos.29/09/2018 @ 3:23
Vanmiddag de eerste nieuwe door ons verkochte Kubota trekker met Kubota voorlader afgeleverd. Deze 95 pk sterke M5091 is eenvoudig, oerdegelijk, compact en super wendbaar door z'n vooras. ook het zicht vanuit de cabine is erg ruim. En deze trekker is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijst !! De nieuwe eigenaar heeft hem enthousiast ontvangen en wensen hem veel werkplezier en bedankt voor de gunning. #velenzullenvolgen #kubota
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 4 new photos.07/06/2018 @ 6:38
Deze week de eerste ,door ons verkochte, nieuwe KUBOTA dubbele zwadhark afgeleverd aan Ophoff in Dalfsen. De machine heeft een werkbreedte van 8,40 meter met hydraulisch verstelbare zwadbreedte en elektrische voorkeurheffing per element. De machine zal zowel op de eigen boerderij ingezet worden als door Ophoff Agrarische Dienstverlening. Veel succes met deze machine en bedankt voor de gunning.
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 12 new photos.20/05/2018 @ 4:10
Onlangs hebben wij deze prachtige bemestertank van het merk Record mogen afleveren aan een klant van ons. Deze tank is op klantenwens gebouwd door Record en ons. De tank is door ons voorzien van een Vredo snijfilter, Borger 6m3 pomp met verwisselbare slijtschalen en een versnellingsbak met hydraulisch schakelbare stand voor snel vullen. Verder is de tank uitgerust met een elektrisch bediend hydraulisch load sensing systeem, 8" zuigarm, luchtremmen, smalle dissel met mogelijkheid tot hydraulische disselvering, topdrukcilinder en K80 koppeling. En het geheel tegen een zeer concurerende prijs ! Inmiddels heeft de klant al zijn gras- en bouwland bemest naar volle tevredenheid. Veel succes er mee en bedankt voor de gunning.