Nieuws

Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 5 new photos.29/09/2018 @ 3:23
Vanmiddag de eerste nieuwe door ons verkochte Kubota trekker met Kubota voorlader afgeleverd. Deze 95 pk sterke M5091 is eenvoudig, oerdegelijk, compact en super wendbaar door z'n vooras. ook het zicht vanuit de cabine is erg ruim. En deze trekker is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijst !! De nieuwe eigenaar heeft hem enthousiast ontvangen en wensen hem veel werkplezier en bedankt voor de gunning. #velenzullenvolgen #kubota
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 4 new photos.07/06/2018 @ 6:38
Deze week de eerste ,door ons verkochte, nieuwe KUBOTA dubbele zwadhark afgeleverd aan Ophoff in Dalfsen. De machine heeft een werkbreedte van 8,40 meter met hydraulisch verstelbare zwadbreedte en elektrische voorkeurheffing per element. De machine zal zowel op de eigen boerderij ingezet worden als door Ophoff Agrarische Dienstverlening. Veel succes met deze machine en bedankt voor de gunning.
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 12 new photos.20/05/2018 @ 4:10
Onlangs hebben wij deze prachtige bemestertank van het merk Record mogen afleveren aan een klant van ons. Deze tank is op klantenwens gebouwd door Record en ons. De tank is door ons voorzien van een Vredo snijfilter, Borger 6m3 pomp met verwisselbare slijtschalen en een versnellingsbak met hydraulisch schakelbare stand voor snel vullen. Verder is de tank uitgerust met een elektrisch bediend hydraulisch load sensing systeem, 8" zuigarm, luchtremmen, smalle dissel met mogelijkheid tot hydraulische disselvering, topdrukcilinder en K80 koppeling. En het geheel tegen een zeer concurerende prijs ! Inmiddels heeft de klant al zijn gras- en bouwland bemest naar volle tevredenheid. Veel succes er mee en bedankt voor de gunning.
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie updated their cover photo.01/05/2018 @ 7:57
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 2 new photos.01/05/2018 @ 7:43
Vandaag misschien wel onze laatste nieuwe Lely machine afgeleverd. Op verzoek van onze klant hebben we nog een 1020 Profi schudder ingekocht en geleverd. Na een Lely front- en achtermaaier en een Lely dubbele hark heeft deze klant nu alle hooibouwmachines van Lely, door ons geleverd !! Veel werkplezier !!
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie
Duteweerd & Timmerman Mechanisatie added 9 new photos.28/03/2018 @ 7:50
We kunnen terug kijken op een geslaagd open huis, veel enthousiaste reacties ontvangen op ons nieuwe pand en ons Kubota dealerschap, iedereen bedankt !!